Strøm

Strøm

Alle trenger strøm. Du er en av dem. Skal du ha strøm så er det viktig at du legger inn litt tid og krefter. Da du må betale for strømmen, og sikkert selv, er det greit at du har litt oversikt over hva dette betyr og hvem du kan snu deg til for hjelp. Om du ikke vet noe om strøm så er det beste stedet, uansett om du vet noe eller ikke, forbruker.net. Her finner du alt det du trenger og alt det du ikke trenger av informasjon. Skal det være noe som du trenger som ikke er der må du sende en mail. Det har enda ikke skjedd at de har fått spørsmål om informasjon som ikke er på nett.

Strømabonnement

Strøm selger på hvert gatehjørne nå om dagen. Det er strømselgere på kjøpesentre og det er strømselgere i gågaten. Strømselgerne ringer deg også hjem i tilfelle de ikke støtte på deg på gaten eller i butikken. Strøm er et kjempefint gode, og en flott vare. Vi trenger alle strøm og vi kjøper alle strøm. Bytt strøm med en gang du finner en billig strømleverandør. Du kan bytte på minuttet. Du trenger kun å fylle ut et skjema. Det går fort og du sparer penger på å bytte. Bytt hver gang du ser en billigere strømpris enn det du har nå.

3 strømavtaler

Det er tre strøm avtaler som du kan kjøpe: spot pris, variabel pris og fast pris. Spot pris er markedsprisen på Nord Pool Spot. Prisen forandrer seg hele tiden, men på sikt er denne billigst da du kun betaler det lille ekstra for strømmen leverandøren ønsker for å tjene sine penger. Du kan også bytte leverandør når du vil. Veldig praktisk når du finner noe billigere.

Variabel pris er noe dyrere enn spot pris. Her får leverandøren tid til å varsle deg når prisen går opp og ned. Dette fordi du ligger 14 dager etter markedsprisen på Nord Pool Spot. Rett og slett en forsinket markedspris. Du kan her også bytte når du har lyst.

Fast pris skaper mer trygghet for deg som trenger dette. Fast pris avtaler er sett på som noe dyrere da leverandøren må prise inn risikoen for at prisen forandrer seg mer enn leverandøren selv tror. Denne risikoen ønsker leverandøren også at du tar på deg ved å binde deg til en viss periode.

Bytt strømavtale i dag

Er du på jakt etter strøm og du vet sånn ca. hva du trenger kan du bestille en avtale på strøm. Utfordringen som du ser ovenfor er om du vil ha billigst pris, men at prisen kan variere fra måned til måned, eller at du vil ha en fast pris som gjør at prisen blir jevnere per måned. Finn først hva du vil ha og let deretter etter den billigste av disse avtalene. Det kan være mye mindre og mye mer enn det du tror. Bytt med en gang du finner din avtale med rett pris for deg.